(Online) Leeroplossingen

Zelfevaluaties (nulmeting)

Meten = weten. Een cliché. Maar wel belangrijk als je medewerkers efficiënt en effectief wilt trainen. Een zelfevaluatie maakt duidelijk waar iemand staat en wat het huidige kennis-, inzicht- en vaardigheidsniveau is. Op basis van objectieve data uit de zelfevaluatie kan gericht worden getraind en wordt voorkomen dat iemand een hele training moet volgen terwijl slechts 20% nuttig was geweest. Gericht trainen levert een beter resultaat op en bevordert de motivatie voor deelname aan een training.

Wil je weten waar jouw medewerkers staan? Of wil je medewerkers de mogelijkheid bieden om zichzelf te toetsen en als het ware in de spiegel te kijken? Dan bieden wij de mogelijkheid aan om een zelfevaluatie uit te voeren. Op basis van de uitkomsten kan een medewerker een of meerdere onderdelen van het opleidingsprogramma volgen om zich zo verder te bekwamen tot op het gewenste niveau. Het zelfassessment wordt online aangeboden en kan op elke plek met een computer en een internetverbinding worden afgenomen.

Op basis van een eigen opleidingsprogramma dat vooraf wordt samengesteld, bijvoorbeeld samen met een interne projectgroep, kan de zelfevaluatie op maat gemaakt worden, zodat het goed aansluit bij de organisatie.

De zelfevaluatie is ook een prima instrument om in te zetten in een onboarding-programma, of tijdens sollicitaties voor (potentieel) nieuwe medewerkers.

E-learning - theorie en praktijk online oefenen en toetsen

Het grote voordeel van E-Learning is natuurlijk om zelf te kunnen bepalen wanneer je zin en tijd hebt om eens in de materie te duiken. Je hebt een computer met een onlineverbinding nodig en je kunt in je eigen tempo aan de slag.

InAspire beschikt voor diverse onderwerpen over online theoriemodules. E-learning zien wij als een prima oplossing om 24/7 content te bekijken, te oefenen en te leren. De trainers van InAspire College gebruiken de diverse leerinhouden ook tijdens hun klassikale trainingen, zodat de leerstof op diverse manieren herhaald aangeboden wordt.

Webinars - online korte trainingen en presentaties

InAspire biedt diverse Webinars aan. In een korte tijd (max 1 uur) een opfrissing, tips en tricks of simpelweg kennismaking met nieuwe zaken. Heerlijk vanuit de 'luie' stoel thuis of op de werkplek kennis en vaardigheden opdoen. We hebben ruim 20 verschillende Webinars die met regelmaat aangeboden worden. Bekijk hier ons aanbod.

Eindtoetsing

InAspire maakt samen met u een eindtoets voor uw bestaande of nieuwe opleidingen. Middels een eindtoets toont de medewerker aan over voldoende kennis, inzicht en vaardigheden te beschikken. Zo kunt u meten of trainingen effectief zijn geweest en het gewenste resultaat hebben. Aan elke eindtoets kan een (bedrijfs)certificaat worden gekoppeld.

Naast het maken van uw eigen specifieke eindtoetsen biedt InAspire ook de standaard eindtoets Digitale Vaardigheden aan. Zie e-userskills.nl

© All rights reserved.
Powered by InAspire.

Contact

  • InAspire BV

    Broekmorgen 8

    5401 PK UDEN


    +31 6 4130 9956 


    KVK 62774662