Skip to main content

Over ons

 • Sterk voor onderwijs, overheid, bedrijfsleven en particulieren

  InAspire bestaat uit een goed op elkaar ingespeeld team van enthousiaste professionals met elk hun eigen expertise. Ervaren (project)managers, betrokken (onderwijskundige) ontwikkelaars, bevlogen adviseurs, inhoudelijke deskundigheid? Allemaal aanwezig.

  Medewerkers van InAspire hebben hun roots in het onderwijs en/of (ICT-)bedrijfsleven. De optelsom van kennis en ervaring maakt dat InAspire een stevige historie kent in het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs met ICT als verbindende factor. InAspire beschikt over het netwerk en de benodigde kennis en expertise om diverse opdrachten en projecten uit te voeren. 

  Wij zien overal mogelijkheden en we schrikken er zeker niet voor terug om die allesbepalende kritische punten bespreekbaar te maken. Wij hopen te inspireren en doelen te bereiken. Dit doen wij uiteraard niet alleen voor jou maar juist samen met jou!

 • Wie wij zijn

  InAspire heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van opleidingen, managen van projecten en certificeren. Resultaat en kwaliteit zijn voor ons belangrijk, maar meer dan dat zijn we trots op wat we doen en inspireren we onze klanten gestelde doelen te bereiken.

  Geïnspireerd en ambitieus werken de mensen bij InAspire met de wil om die doelen te bereiken. We zijn nuchtere professionals, enthousiast, ambitieus en vinden plezier in ons werk belangrijk. We zijn er puur voor u! We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

  Kenmerkend voor InAspire:
  luisteren, sparren en samenwerken. Met InAspire in huis ontstaat er beweging, enthousiasme voor ontwikkeling en groei en daardoor de ambitie om gezamenlijk gestelde doelen te bereiken.

  Wij zijn trots op wat anderen zeggen over ons:
  'No nonsense, we weten waar we aan toe zijn en InAspire levert de gewenste kwaliteit.'

 • Een Leven Lang Ontwikkelen

  Naast onze standaard trainingen bieden we trainingen op maat (of thema) aan. Passend bij u of uw organisatie. Naast het leren wil men ook graag weten of dat ze de stof beheersen. Dit is mogelijk door onze zelfevaluaties en eindtoetsen. Daarnaast geloven wij in borging door het opleiden van uw medewerkers om kennis en vaardigheden in huis te houden.

  Ons Credo: Leren - Toetsen - Borgen

  Wij zijn er voor jou!

  InAspire staat voor groei en ontwikkeling van organisaties en mensen. Wij werken graag met en voor organisaties die willen groeien en mensen die zich blijvend willen ontwikkelen.

  Ieder mens heeft talenten en wij helpen graag die te ontwikkelen en zo groei voor individu en organisatie te realiseren.

  Onze Klanten en Partners